Ontwikkel je verder als topscout in 6 maanden

Alleen voor BVO scouts en degenen die de Opleiding Voetbalscouting behaald hebben

Voor (potentiële) topscouts

traject van 6 maanden

Privé begeleiding

carrière advies

Tijdelijk €99,-

NAAR DE TOP

Als BVO scout

”Tijdens mijn studie Sportkunde behaalde ik mijn droomdoel: voetbalscout worden bij een BVO! Een tijd later ben ik zelfs voor Levante gaan scouten. En toen ik terug kwam in Nederland klopte PSV op de deur. Steeds deed ik een stap hogerop en bleef ik mijzelf ontwikkelen. Daarna ben ik zelfs anderen gaan opleiden tot voetbalscout!

Als je jezelf blijft uitdagen en doelen blijft stellen kan iedereen zich ontwikkelen. Hoe goed je ook bent. Dus jij ook!”

Menno Kostelijk – Hoofdscout Number 12

Hoe zet jij de volgende stap in je voetbalcarrière?

STEL DOELEN

En blijf je ontwikkelen

Om elke keer weer een stap omhoog te kunnen zetten heb je doelen nodig. Deze geven jou motivatie en zorgen ervoor dat jij je continue blijft ontwikkelen. Wij helpen je hierbij om dit te kunnen bewerkstelligen en je doelen te behalen!

DE INHOUD

Van Topscout Coaching

Je bent al een heel eind gekomen. Anders zou je geen (potentiële) topscout zijn! Met dit traject van 6 maanden gaan we er echter voor zorgen dat je nog verder komt. Hoe de inhoud hiervan eruit ziet, lees je hieronder.

Privé coaching

Doelen stellen

Samen scouten en scoutoverleggen

carrière advies

Number 12 community

6 Maanden traject

Tijdens deze 6 maanden zullen wij je privé begeleiden en naar het volgende niveau in je carrière brengen.

Eén keer per maand zullen we een video call van max. 30 minuten hebben. Hierbij bespreken hoe het gaat, of je je doelen behaald hebt, waar je naartoe werkt, enzovoort. Ook zullen we kritisch naar je handelen als scout kijken en bespreken hoe jij je kan verbeteren.

Het belangrijkste van dit traject is het opstellen van goede SMART doelen! Dit zullen wij samen doen, zodat je gemotiveerd bent en blijft ze te halen. 

Je bent als topscout ook welkom bij ons maandelijkse scoutoverleg en het (online) samen scouten van een wedstrijd. Dit doen we met de groep Number 12 scouts die de opleiding volgen.

Mocht je voor lastige vraagstukken staan in het vervolg van je scoutcarrière, dan helpen wij je met ons advies en eerlijke mening. Zodat je de juiste keuze kan maken.

Je komt als scout van Number 12 natuurlijk ook in onze community terecht met andere scouts. Zodat je met elkaar kan sparren. Maar ook op de hoogte blijft van het laatste scoutnieuws.

HET RESULTAAT

Na de coaching

Voetbalscouting

Zij gingen je o.a. voor:

''Ik liep al een aantal jaren mee als voetbalscout voor dat ik bij Number 12 kwam. En waar ik vooral tegen aanliep was dat er niet echt een cursus was die diep in de theorie ging. Number 12 heeft mij hier mee geholpen! Zij brachten onder de aandacht hoe belangrijk het is om alles goed vast te leggen. Denk aan scouting rapportage maar ook bijvoorbeeld een voetbal CV. Ik zou Number 12 zowel aan een beginner scout als aan iemand die al lang meeloopt aanraden.''
Hidde de Swart scout
Hidde de Swart
Scout AFFG

BESTEL

Topscout Coaching

Ga ervoor en zet de volgende stap in jouw carrière als voetbalscout! Wij zullen jou de komende 6 maanden begeleiden naar een volgend niveau. Ben je er klaar voor?

€1.995,- of in 6 termijnen van €350,-

Let op: VOL = VOL!

Veelgestelde Vragen

Wij gaan dit traject alleen aan met scouts die wij ”gescout” hebben. Dit houd in dat je al ervaring hebt als BVO scout en/of de Opleiding Voetbalscouting behaald hebt. Daarnaast zien wij potentie in jou als scout!

Twijfel je? Vraag dan een gesprek met ons aan?

Je kan hier elk moment mee beginnen! Zodra je in aanmerking komt natuurlijk. 

Jazeker! Je bent nooit te goed (of te oud) om te leren. Jij bent degene die zich verder gaat ontwikkelen, wij ondersteunen je hierin.

We doen zoveel mogelijk online. Dus je kan je verder ontwikkelen bij jou thuis, in de buurt en/of bij jouw eigen club!

Dit kan! Jouw leercurve is een oneindig proces. Je kan na de eerste 6 maanden jouw ”contract” met nogmaals 6 maanden verlengen. Enzovoorts, enzovoorts!

Elke maand hebben we een privé video call, een scoutoverleg, een keer samen scouten en nog het contact via de mail en chat. We zullen elkaar dus vaak spreken!

Nadat jij je 6 maanden lang ingezet hebt om een betere scout te worden. En wij vinden dat jij je enorm ontwikkeld hebt! Er is dus geen eindtoets aan verbonden, maar het oordeel van ons als jury.

Je kan het beste beginnen met de opleiding. Dan kom je op het niveau van BVO scout, of je ontwikkelt je al verder. Daarna kan je het traject van Topscout Coaching aangaan.

Scout mee en Win!

Win een Mystery EK shirt of een Number 12 seizoenkaart