De eerste stap in jouw carrière als scout

Bij deze online basiscursus voor voetballiefhebbers

Voor elk niveau

Online Cursus

6 Modules

Met certificaat

€195,-

Voetbalscouting Piet de Visser
Voetbalscouting Piet de Visser

DE START

Van mijn carrière als voetbalscout

”Toen ik scout wilde worden was er nog helemaal geen cursus of opleiding voor voetbalscouts. Waar moest ik beginnen??? Uiteindelijk is mij dit wel gelukt met veel tijd en moeite. En heb ik het via clubs als De Graafschap, Levante en PSV geschopt tot hoofdscout! Maar dit kan een stuk makkelijker voor jou. Daarom help ik met Number 12 voetballiefhebbers om de eerste stappen te zetten in hun carrière van voetbalscout.”

Menno Kostelijk – Hoofdscout Number 12

Waar begin je als je scout wil worden?

DE BASIS!

Van elke voetbalscout

Je bent dus een voetballiefhebber die scout wil worden. Je hebt nog geen cursus of opleiding gevolgd, ervaring opgedaan en geen (groot) netwerk in de voetbalwereld. Begin dan bij de basis en groei uiteindelijk door tot topscout!

Voetbalscouting

DE INHOUD

Van de Basiscursus Voetbalscouting

De eerste stap is dus om de basis van het vak voetbalscouting te leren. Dit kan je doen tijdens deze online cursus. Maar wat leer je dan precies? Dat zullen wij je vertellen!

6 Modules

In deze eerste module ga je leren wat talent is, want hoe kan je talent herkennen als je nog niet weet wat het is?

Nadat je geleerd hebt wat talent is, gaan wij in deze module in op wat voetbalscouting nou precies is en wat een voetbalscout doet. 

Er zijn vele verschillende soorten voetbalscouting. In deze module geven wij een toelichting van de richtingen die jij op kan gaan als scout. 

In deze module gaan wij in op waar een voetbalscout nou precies op let tijdens het beoordelen van een speler. Met de kennis uit deze module kan je de praktijk in!

Een echte voetbalscout weet wat hij moet doen tijdens een wedstrijd. Maar ook wat hij aan voorbereiding en nawerk doet. In deze module leer je wat er allemaal nog meer bij komt kijken.

Je hebt officieel de eerste stap gezet om voetbalscout te worden. In deze module laten wij zien wat er voor nodig is om de volgende stap(pen) te zetten.

Als je alle modules afgerond hebt kan je de eindtoets gaan maken. Behaal je de eindtoets? Dan heb je de Basiscursus Voetbalscouting succesvol afgerond en ontvang jij hier een certificaat voor!

HET RESULTAAT

Na de cursus

Voetbalscouting

Zij gingen je o.a. voor:

''De eerste stap als voetbalscout gezet! Dankjewel aan Number 12 voor deze interessante opleiding. Op naar de volgende!''
Logo Number 12
Mitchel van Rosmalen
Profvoetballer FC Eindhoven
''Deze basiscursus voetbalscouting is een aanrader. Alle benodigde informatie is hierin verwerkt. Duidelijk, helder en met passie ontworpen voor iedereen die eraan zit te denken om voetbalscout te worden of daar meer over te weten wil komen. In 1 woord fantastisch!''
Logo Number 12
Klaas Fiks
Scout Number 12 FC

BESTEL

Basiscursus Voetbalscouting

En zet die eerste stap als voetbalscout! En bestel de Basiscursus Voetbalscouting. De cursus is geheel online, dus je kan direct beginnen. Veel plezier!

Bestel Basiscursus Voetbalscouting

Zet jouw eerste stap als scout:

Bestel Basiscursus Voetbalscouting

Veelgestelde Vragen

Direct nadat je de cursus besteld hebt! Je zal namelijk binnen 15 minuten een mail ontvangen (controleer je spambox). Hiermee kan je inloggen in de online leeromgeving waar de cursus in staat.

Zeker! Juist jij kan de cursus volgen! Deze is voor elk instapniveau. 

De Basiscursus Voetbalscouting is voor de voetballiefhebbers die vanaf nul beginnen en de eerste stap moeten zetten: de basis leren. Ook kan het zijn dat je je nog aan het oriënteren bent wat je wil doen in de voetbalwereld. Dan is deze cursus perfect voor jou.

De Opleiding Voetbalscouting is voor de voetballiefhebbers die er echt voor willen gaan en BVO scout willen worden!

Bij jou thuis! De cursus is namelijk volledig online. Je kan dus lekker thuis van achter je computer de cursus volgen. Met een lekker warme kop thee erbij, hoe fijn is dat?

Nee dit hoeft niet. Je kan de cursus vandaag beginnen, uitloggen, en bij wijze van spreken volgende week weer inloggen en verder gaan.

Je hebt in totaal 2 maanden de tijd om de cursus af te ronden. Daarna word je weer uitgeschreven. Maar aangezien de cursisten er gemiddeld 2,5 uur over doen is dit goed te doen!

Nadat je de eindtoets behaald hebt ontvang je automatisch in het online leerprogramma jouw certificaat! Let op, het kan eventjes duren voordat deze geupload is.

Deze Basiscursus Voetbalscouting is de eerste stap die je zet als voetbalscout. Een vervolgstap kan de Opleiding Voetbalscouting zijn. Waar je wordt opgeleid tot BVO scout!

Scout mee en Win!

Win een Mystery EK shirt of een Number 12 seizoenkaart